《卓越創新企業大獎》- 最佳專業約會配對服務
Match Dating:細心真人配對 助客人從心出發

我們的現有會員

為何選擇我們,而非其他公司?



為什麼選擇我們?

四大理由

詳細服務流程

第一步 - 聯絡我們

app flow 1

第二步 - 約會準備

app flow 2

第三步 - 投入約會

app flow 3

第四步 - 事後跟進

app flow 4

相睇網站和交友程式

現在社交網絡發達,好多相睇網站和交友程式橫空出世。但這些平台上的用戶質量參差不齊,裏面不乏有隨便註冊個帳號用來搭訕異性、消磨時間的;也有看似真實,實質係為咗呃感情的騙子。

更有一些相睇網站呃你交咗錢之後就冇後續服務,或者隨意介紹一大堆無謂的人來搪塞你。更過分的是有的網站會將某個會員包裝為“佳麗”或“王子”,說穿了就係將人變成一種產品,去同交咗錢的“金牌會員”見面。各種奇怪的手法令人防不勝防,但偏偏冇可靠的對象推薦。

參加學校或公司組織的相睇活動

有些學校社團或者公司偶爾會自發組織一些男女相睇活動,這種場合我們可以夾埋幾個好朋友一齊參加,避免尷尬。這種活動的參加者大多數係我們的同齡人,大家會有比較多共同話題,話唔定真係可以覓得有緣人。但前提係你所在的學校或者公司會組織這類活動。

如果冇人組織相睇活動,而自己的社交圈子又細的話,不妨嘗試一下Match Dating的男女一對一約會配對服務,拓展交際圈。

了解更多

Match Dating一對一約會配對,比相睇更高效

相睇結婚,除咗通過傳統渠道,還可以多參加香港相睇公司組織的一對一相睇活動。Match Dating係一間專業優質的約會配對公司,我們會為客人提供合約期內無限次男女一對一約會配對服務,而且收費合理公道,絕無隱藏條款。我們注重為客人提供高質量的配對服務,唔會為咗多收費而安排閣下參加無謂的約會。

Match Dating擁有超過10年配對經驗的愛情顧問,會與閣下進行一對一傾談,瞭解您的擇偶要求,再人手匹配合適的對象,閣下可以選擇性挑選配對對象見面。

每一位會員都經過我們的真人認證,閣下無須擔心安全性問題。Match Dating的用心服務還包括提供心理疏導、化妝形象指導、溝通技巧指導、安排約會地點、打點約會細節、跟進約會進程等等。全方位、一站式的貼心服務,跟進雙方約會前後的所有細節,務求為雙方打造一場完美的邂逅。

無須到處搜羅相睇公司, Match Dating帶領你一齊尋找屬於您的愛情。

了解更多一對一相睇

想找尋終身幸福?